7. Kürtőskalács Fesztivál

2019. október 11-13. - Budapest, Városliget

Relax Sziget

A két éve sikeresen debütált Relax Szigetet idén tovább fejlesztjük: a Rendelj és Pihenj! standunk kapacitását megduplázzuk, a kényelmi és szórakoztató eszközök számát pedig növeljük! Hogy itt minden a valódi kikapcsolódásról szóljon és a kürtőskalács vásárlás valóban élmény legyen!

Idén már 5 különböző standon vehetik ígénybe a Rndelj és Pihenj szolgáltatásunkat, még pedig a Csináld Magd standján, a Relax standon, a két Mentes Standon és a Fitnesz Standunkon.

Mi is a lényege a szolgáltatásnak? Miután megrendelik a kürtőskalácsot, sorbanállás és unalmas várakozás helyett babzsákokon pihenve, az óriás malomjátéknál, vagy épp az ingyenes sakk-, társasjáték- vagy csocsó és darts sátorban tölthetik el az időt, míg egy sms-ben jelzik, hogy elkészült a kürtőskalács.

Ugyanis a Relax Szigeten kap helyet idén a Logikai játékok mini fesztiválja, ahol sakkjátékok, különböző szalonjátékok, sok-sok társas- és táblajáték várja az érdeklődőket, mindezt ingyen, szakképzett animátorokkal. Emellett az egész kicsiknek ingyenes mese foglalkoztatás is zajlik.