2018. október 12-14. - Budapest, Gesztenyés-kert

ingyenes rendezvény

Kürtős Kaland - jótékonysági közösségi kürtőskalács sütés

Az eddigi években sikeresen futó Nagy Közös Sütés programunk idén Kürtős Kaland - jótékonysági közösségi kürtőskalács sütés nevet kapta, ugyanis most e program még több kalandot ígér: amellett, hogy ahogy előző években a jelentkező csapatoknak maguk kell megsütniük a kürtőskalácsokat, úgy gondoltunk, hogy az 5. évben ideje magasabb szintre lépni: idén már a tésztát is maguk gyúrják a bátor jelentkezők!

Szereted a kürtőskalácsot? Akkor itt a helyed a Kürtős Kaland közösségi sütésen, ahol együtt rajzoljuk meg Magyarország kürtőskalács térképét és Wossala Rozina kiválasztja Magyarország legjobb hobbi kürtőskalács sütő csapatát.

Nevezz be a pároddal, testvéreddel, kollégáddal, barátoddal, barátnőddel, apával vagy anyával, de akár elhívhatod a nagyit és a szomszédot is, süsd meg a saját kürtőskalácsod, jelöld meg a várost, ahol születtél vagy nevelkedtél, hogy büszkén képviseld a városod és elmondhasd például, hogy: Miskolcon is szeretik a kürtőskalácsot! – ezzel felkerül a városod a kürtőskalács térképre.

Nem tudsz kürtőskalácsot sütni? Ne aggódj! Hisz a Vitéz Kürtősnél évekig dolgoztunk, hogy kifejlesszük a Bake’n’Roll otthoni kürtőskalács sütőt, és azt a Kürtőskalács mix-et, amellyel garantáljuk, hogy bárki tud kürtőst sütni. Ha eljössz, bebizonyítjuk, hogy nem kell más hozzá, mint elszántság, jó társaság, kiváló alapanyag, egy jó kürtőskalács sütő eszköz (Bake'n'Roll), egy csipet szeretet és a megfelelő mennyiségű lélekfűszer. A jó hangulatról, alapanyagról és sütőeszközről mi gondoskodunk és ha ez sem elég, akkor Wossala Rozina segít, Berecz István házigazda pedig bátorít! Elleshetsz Rozinától trükköket, kérdezhetsz grillezési titkokról és a Vitéz Kürtős tapasztalt kollégái is melletted lesznek.

És plusz egy indok, hogy elgyere a Kürtős Kalandra: amellett, hogy Wossala Rozinával, sztárokkal egy közösségben süthetsz kürtőskalácsot, még jótékonykodsz is: ugyanis a nevezési díj egy részét idén az Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának ajánljuk fel, a megsütött kürtőskalácsokból pedig a gyermekotthon látássérült gyerekeit vendégeljük meg.

A Kürtős Kaland legszebb pillanata az egyszerre sütés, amikor 50 csapat, 100 fő, az ország minden tájáról egyszerre süt 200 kürtőskalácsot, ezért idén ezt a programot idén is élőben közvetítjük!

2 fős csapatokkal lehet nevezni, maximum 50 csapatot tudunk fogadni. A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük fel.
A regisztráció díja 7.000 Forint / csapat.

Légy részese az eseménynek, integess a kamerába szeretteidnek, pózolj Kürtős Karcsival, és mutasd meg, hogy például: Tatán így szeretik a kürtőskalácsot!

Várunk a Kürtős Kaland jótékonysági közösségi kürtőskalács sütésen!